Pienet ja suuret peltityöt

Keski-Suomen Sisäilmamestarit Oy aloitti kesällä 2013 peltialan liiketoiminnan, Keuruun pelti ja ilmastoinnin. Jatkamme tuttua asiakasystävällistä linjaa, josta yrityksemme on tullut tunnetuksi. Peltiverstaan palvelut saatavilla Keuruulla ja ympäristössä, noin 50 kilometrin säteellä verstaalta.

Piipunhatut, ikkunapellit ja uunineduspellit sekä sadevesijärjestelmät

Valmistamme monenlaiset pienpeltityöt tarpeen mukaan. Osaavat peltiseppämme tekevät piipunhatut ja -pellitykset sekä tippa-, ikkuna- ja uunineduspellit mittojen mukaan. Voimme valmistaa pelkät osat tai asentaa ne puolestasi paikalleen. Saat meiltä myös räystäskourut ja syöksytorvet. Kouruautostamme saumattomat kourut puolipyöreänä ja kantikkaana.

Erikoisetkin pienpeltityöt tilauksesta

Toteutamme verstaallamme myös monenlaisia erikoistilauksia. Valmistamme uniikkikappaleita myös piirustusten mukaan. Sinun tarvitsee vain kertoa, millaista tuotetta tarvitset. Niin pientä työtä ei ole, etteikö sitä kannattaisi kysyä.

Mitä sinä tarvitset?

Viereisellä lomakkeella voit jättää meille tarjouspyynnön. Käymme tarvittaessa mittaamassa kohteen paikan päällä.

Myymme myös ilmanvaihtokoneiden suodattimia

Peltiverstaamme tiloista löydät myös valikoiman ilmanvaihtokoneiden suodattimia. Poikkea paikan päälle tai soita ja tiedustele tarvitsemaasi mallia.

Kysy lisää!
puh. 040 160 9381

Käyntiosoite:
Keuruun pelti ja ilmastointi
Yliahontie 13
Yliahon teollisuusalue
Keuruu