Myymme ja asennamme Ruukin kattoturvatuotteet

ruukkiKattotikkaat, kulkusillat ja lumiesteet

Kattoturvatuotteet suojaavat paitsi kattoa ja katolla liikkujaa, myös katon alla kulkevia ja leikkiviä. Laadukkaat ja asianmukaiset seinä- ja kattotikkaat sekä kattosillat helpottavat katolle nousua ja tekevät kulusta turvallisemman. Samalla ne varmistavat, ettei kulkija riko katon pinnoitetta. Lumiesteet puolestaan pitävät huolta siitä, että lumikuorma ei lähde liikkeelle vaarallisin seurauksin.

Kattoturvatuotteet osina tai paikalleen asennettuna

Toimitamme kattoturvatuotteita joko osina tai paikalleen asennettuna Keuruulla ja ympäristössä, noin 50 kilometrin säteellä verstaalta. Vaivattomin ja turvallisin tapa kattoturvatuotteiden hankkimiseen on pyytää asentajamme paikalle; hän tarkastaa tarvittavat mitat ja asentaa tuotteet turvallisesti paikoilleen. Suosittelemme, ettet päästä ketään katollesi ilman tarvittavia turvavälineitä.

Kattoturvatuotteet ovat lakisääteisiä nuohottavissa taloissa

Jokaisessa talossa, joka täytyy nuohota, tulee olla asiaankuuluvat, oikein asennetut kattoturvatuotteet. Mikäli näin ei ole, nuohooja ei saa lain mukaan mennä katolle ollenkaan. Näin varmistetaan nuohoojien työturvallisuus ja kattosi hyvä kunto kulun aikana.

Pyydä asentajamme käymään tai tilaa tuotteet

Viereisellä lomakkeella voit tilata asiantuntijamme käymään talollasi tai työmaallasi.

Kysy lisää!
puh. 040 1609381

Käyntiosoite:
Keuruun pelti ja ilmastointi
Yliahontie 13
Yliahon teollisuusalue
Keuruu